Jedinečné ucelené řešení větrání pro malé prostory

Koncept Renovent Sky s rozdělovacími boxy a vzduchotechnickým rozvodem Air Excellent

Součásti systému větrání:

  1. Univerzální venkovní mřížky dovolí vyvést sání a odtah v jednom místě bez nebezpečí míchání nasávaného a vyfukovaného vzduchu. Toto řešení výrazně zjednodušuje instalaci a zkracuje přívodní potrubí.
  2. Přívodní izolované a parotěsné potrubí Brink IsoDuct.
  3. Tichá a kompaktní větrací jednotka Renovent Sky 200 s nadstandardním vybavením a skvělými technickými parametry. Technické parametry si je možné nezávisle ověřit a porovnat s jednotkami na Passive House Institutu.
  4. Vestavěný ochranný předehřev zaručí plnohodnotnou funkci a rovnotlaké větrání i v mrazivých zimních dnech. Pro minimalizaci nákladů je řízen automatickou regulací s proporcionální spínáním výkonu. Ochranný předehřev je spínán jen na nejnutnější dobu a výrazně tak omezí provozní náklady.
  5. Automatická regulace konstantního průtoku zaručuje rovnotlaké větrání nehledě na měnící se povětrnostní podmínky a zanášení filtrů. Tato regulace usnadňuje montážní firmě zprovoznění větrání a uživateli, že větrací jednotka bude pracovat s nejvyšší možnou účinností.
  6. Programovatelný ovladač je součástí dodávky větrací jednotky a dovoluje přehledné a pohodlné nastavení větrací jednotky s možností nastavení časových programů a čtení provozních hodnot.
  7. Kompaktní rozdělovací box je rozdělen vzduchotěsnou přepážkou na přívodní a odtahovou komoru. Současně je opatřený vestavěnou tlumící kulisou pro omezení pronikání hluku od větrací jednotky a mezi jednotlivými místnostmi. Box obsahuje revizní otvor.
  8. Flexibilní potrubí s vnitřním hladkým, antistatickým a antibakteriálním povrchem. S potrubím Air Excellent jsou zkušenosti již přes 10 let a je certifikováno společně s dalšími komponenty jako celek u TÜV.
  9. Široký výběr tvarovek pro stropní ventily, nástěnné dýzy, nebo podlahové a nástěnné mřížky.
  10. Senzory Brink CO2 se připojují k větrací jednotce pomocí sběrnice eBus a lze na nich jednoduše a přehledně nastavit, číst a upravovat přesné hodnoty koncentrace v PPM. K větrací jednotce je možné připojit 4 senzory CO2.

Koncept Renovent Sky je již ověřen několika lety provozu v řadě evropských zemích, včetně České republiky.